Αυτοκινητο

Αυτοκινητο

Η χρήση κινητού βασική αιτία τροχαίων στην Ελλάδα

Η έλλειψη προσοχής, δηλαδή και η χρήση τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, η υπερβολική ταχύτητα και η υπνηλία αποτελούν βασικές αιτίες των θανατηφόρων ατυχημάτων στους δρόμους της Ευρώπης και κατ' επέκταση της Ελλάδας.

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio είναι το Sportscar της χρονιάς

Οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού AUTO BILD SPORTSCARS βράβευσαν την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ως το πραγματικό σπορ αυτοκίνητο για το 2019 (Sportscars of the Year).

Nissan: Κάνει την ζωή των οδηγών πιο εύκολη με την νέα πολιτική φόρτισης

Η Nissan προσεγγίζει την ευφυή κινητικότητα με μια νέα υπηρεσία (Nissan Charge) η οποία είναι διαθέσιμη σε επτά ακόμα χώρες σε όλη την Ευρώπη.

BMW: Θα κατασκευάσει ηλεκτρικά οχήματα MINI στην Κίνα

Ο όμιλος BMW και η Great Wall Motor θα προάγουν την ηλεκτροκίνηση μέσα από τη δημιουργία ενός εργοστασίου στην Κίνα που θα κατασκευάζει μελλοντικά, πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα MINI.

Hyundai: Παρουσίασε το καινοτόμο Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept [video]

Η Hyundai έκανε τα αποκαλυπτήρια του καινοτόμου Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept στο Auto Mobility του 2019 στο Λος Άντζελες.

Το νέο Ford Puma ήρθε για να μείνει [video]

Μπορεί η εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, οι κορυφαίοι χώροι και η πρακτικότητα στο εσωτερικό να είναι τα κύρια στοιχεία του νέου Ford Puma, όμως αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι προηγμένοι κινητήρες που έχουν ως σημείο αναφοράς την ήπια υβριδική τεχνολογία mHybrid.

Αυτή είναι η νέα Mustang Mach-E

Την περασμένη εβδομάδα η Ford παρουσίασε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ την αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E.

Η ηλεκτροκίνηση συμβάλει στην αναβίωση κλασικών αυτοκινήτων

Τα κλασικά αυτοκίνητα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία του αυτοκίνητου. Πρόκειται για μοντέλα τα οποία κυκλοφόρησαν πριν από αρκετές δεκαετίες και ήταν οι προπομποί των σημερινών μοντέλων σε όλους τους τομείς της αυτοκίνησης.

Γερμανία: Περικοπή 10.000 θέσεων εργασίας σχεδιάζει η Daimler

Τουλάχιστον 10.000 θέσεις εργασίας θα καταργήσει παγκοσμίως η αυτοκινητοβιομηχανία Daimler, προκειμένου να μειώσει το εργοδοτικό κόστος και να επενδύσει στην ηλεκτροκίνηση.

Powered by TUODY Software