Νέο ρεκόρ παραδόσεων για την Porche

Νέο ρεκόρ παραδόσεων για την Porche
Η Porsche ανακοίνωσε ρεκόρ παραδόσεων για έκτο διαδοχικό έτος. Με την παρουσίαση στην αγορά των νέων μοντέλων Panamera sedan και Sport Turismo, οι συνολικές παραδόσεις της σειράς μοντέλων κατέγραψαν εντυπωσιακή αύξηση κατά 230% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Τα δίπορτα sport αυτοκίνητα της Porsche συνεχίζουν να ενθουσιάζουν τους πελάτες στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη. Έτσι, τα μοντέλα 718 Boxster/Cayman με τον κινητήρα στο κέντρο κατέγραψαν σημαντική αύξηση παραδόσεων κατά 18%, ενώ η θρυλική σειρά μοντέλων 911 συνέχισε τη σταθερή της ανοδική πορεία με αύξηση των παραδόσεων κατά 3% έναντι του προηγούμενου έτους.  
 
Η σειρά μοντέλων Macan έχει καταγράψει ως τώρα το καλύτερο έτος πωλήσεων, παραμένοντας η κορυφαία σειρά μοντέλων από άποψη συνολικών παραδόσεων για δεύτερη χρονιά στη σειρά, με αύξηση των παραδόσεων κατά 3% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Με μικρή διαφορά στις συνολικές παραδόσεις ακολούθησε η σειρά μοντέλων Cayenne, αν και η σταδιακή παύση διάθεσης της προηγούμενης γενιάς προκάλεσε μείωση σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η Πολωνία παραμένει η μεγαλύτερη επιμέρους αγορά για την Porsche στην περιφέρεια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με 1.535 παραδόσεις το 2017, καταγράφοντας άνοδο 21% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Άλλες βασικές αγορές στην περιφέρεια είναι η Τουρκία με 676 παραδόσεις, η Ουκρανία με 393 παραδόσεις και η Τσεχία με 372 παραδόσεις.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software