Το BMW Group Hellas στο δεύτερο ECALI RUN 2018

Το BMW Group Hellas στο δεύτερο ECALI RUN 2018
Με μεγάλη επιτυχία και έντονο ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου το δεύτερο ECALI RUN με την υποστήριξη του BMW Group Hellas.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το ανοικτό αθλητικό γεγονός των βορείων προαστίων που διοργάνωσε το ECALI CLUB, είχε αυξημένη προσέλευση από μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν σε αγώνες τρεξίματος των 5 και 10 χλμ.

Στηρίζοντας τις αξίες του Κλασικού Αθλητισμού και έχοντας έντονη παρουσία στους Αυθεντικούς Μαραθωνίους και Ημιμαραθωνίους της Αθήνας τα περασμένα χρόνια, το BMW Group Hellas έδωσε δυναμικό παρών και στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μία BMW Σειρά 2 Active Tourer συνόδευσε τους πρώτους δρομείς με αφετηρία και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του ECALI CLUB ενημερώνοντας ταυτόχρονα για τους χρόνους τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Ενεργή συμμετοχή είχαν και εργαζόμενοι του BMW Group Hellas επιτυγχάνοντας νέα προσωπικά ρεκόρ.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν βραβεία για τους καλύτερους χρόνους σε διάφορες κατηγορίες από την κυρία Βιβή Μπασκάκη, Διευθύντρια Πωλήσεων BMW και τον κ. Κωνσταντίνο Διαμαντή, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group Hellas.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software