Συνεργασία Hyundai με το Club Atlético de Madrid

Συνεργασία Hyundai με το Club Atlético de Madrid

Η Hyundai ανακοίνωσε την συνεργασία της, από την επόμενη σεζόν, με το Club Atlético de Madrid. Έτσι, το λογότυπο της εταιρείας θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας του Club Atlético de Madrid μέχρι το 2021.

Είναι η πρώτη φορά που η Hyundai δημιουργεί μία τέτοια συνεργασία στην ισπανική αγορά ποδοσφαίρου και η δεύτερη νέα συμφωνία που καθιερώνει την παρουσία της Hyundai, μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τη συνεργασία της με την Chelsea FC της αγγλικής Premier League.

Με αυτήν τη χορηγική συνεργασία, η παρουσία της Hyundai δεν θα είναι μόνο ορατή στη φανέλα της ομάδας, αλλά και μέσω ενός στόλου αυτοκινήτων Hyundai που παρέχεται στον σύλλογο, διαφημιστικών μηνυμάτων στα matrix του γηπέδου στους εντός έδρας, αγώνες καθώς και διαφόρων άλλων ψηφιακών μέσων.

Όλο το διάστημα της συνεργασίας η Hyundai θα δημιουργήσει μία σειρά από συναρπαστικές δράσεις και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους τού συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software