Ασφαλής ρυμούλκηση τρέιλερ με τη βοήθεια προσομοιωτή οδήγησης

Ασφαλής ρυμούλκηση τρέιλερ με τη βοήθεια προσομοιωτή οδήγησης

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την ασφαλή ρυμούλκηση τρέιλερ με τη βοήθεια προσομοιωτή οδήγησης θα έχουν οι επισκέπτες της ΔΕΘ. Και αυτό γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό λογισμικό προσομοίωσης οδήγησης επιβατικού οχήματος με ρυμουλκούμενο τρέιλερ και παρέχονται συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση του συνδυασμού όχημα-τρέιλερ.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με τον μοναδικό στην Ευρώπη προσομοιωτή ανατροπής οχήματος κατά την έξοδο από το δρόμο με ταχύτητα 50 χιλιομέτρων την ώρα. Η μοναδικότητά του έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να περιστρέφεται με ρυθμό 5-10 φορές από κάθε άλλον παρόμοιο στη ΝΑ Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα είναι μετακινούμενος. Στο περιστρεφόμενο όχημα δεν τοποθετούνται άνθρωποι, αλλά ομοιώματα.

Οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με τον προσομοιωτή πρόσκρουσης διπλού καθίσματος, καθώς και με ειδικά λογισμικά οδικής ασφάλειας και άλλα διαδραστικά εργαλεία. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τον προσομοιωτή στην είσοδο του περιπτέρου 15 στο χώρο της μηχανοκίνησης.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software