Η BMW X7 Pick-up Concept καλύπτει ποικίλες καθημερινές χρήσεις

Η BMW X7 Pick-up Concept καλύπτει ποικίλες καθημερινές χρήσεις

Οι επισκέπτες του 2019 BMW Motorrad Days, εκτός από τις τελευταίες εξελίξεις στις μοτοσυκλέτες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και την BMW X7 Pick-up.

Πρόκειται για μια μετατροπή που πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του BMW Group, σε συνεργασία με το τμήμα Concept Construction Vehicle and Model Technology στο εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο. Το όχημα βασίζεται στη BMW X7, το πιο πολυτελές και τελευταίο μέλος της οικογένειας BMW X.

Μια χειροποίητη περιοχή φόρτωσης με εκλεπτυσμένο λεπτό γυαλισμένο ξύλινο φινίρισμα, δύο επίπεδα ρυθμιζόμενου ύψους και πολυάριθμες λεπτομέρειες εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, συμβάλλουν στην αξιοποίηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, από όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο κατάλληλο για ποικίλες καθημερινές χρήσεις.

Εξοπλίζεται, με τεχνολογία τετρακίνησης xDrive, ενώ ο κινητήρας 4.000 κ.εκ. αποδίδει 340 ίππους.

Μια υψηλής απόδοσης μοτοσικλέτα BMW F 850 GS, τοποθετήθηκε στην περιοχή φόρτωσης. Το νέο πολυτελές Pick-up, έχει την δυνατότητα να μεταφέρει την μοτοσυκλέτα και τον κατάλληλο εξοπλισμό σε απομακρυσμένες περιοχές για να απολαύσει ο ιδιοκτήτης την εξερεύνηση της περιοχής πίσω από το τιμόνι της ακριβής μοτοσυκλέτας.

Πίσω από την καμπίνα επιβατών που παρέχει χώρο για πέντε άτομα, προσφέρεται μια γενναιόδωρη περιοχή φόρτωσης. Το μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από 140 εκατ. έως 200 εκατ.

Χάρη στη χρήση του CFRP στα εξαρτήματα της οροφής, στις πίσω πόρτες και στο πίσω τμήμα, μειώθηκε περαιτέρω το βάρος κατά 200 κιλά σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής, παρά την αύξηση του μήκους κατά 10 εκατ.

Powered by TUODY Software