Αυτό είναι το Land Rover Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition!

Αυτό είναι το Land Rover Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition!

Το Land Rover Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition διακρίνεται για τις επιδόσεις και την πολυτέλειά του.

Τα μοντέλα που ανήκουν στη premium κατηγορία, διαθέτουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά του αυτοκινήτου. Κάθε τμήμα τους έχει δεχθεί επεξεργασίες και αναβαθμίσεις για να καλύπτει τα υψηλά στάνταρ που θέτει η κάθε πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία.

Εκτός από τις εκδόσεις που υπάρχουν στη γκάμα του κάθε πολυτελούς μοντέλου υψηλής αξίας, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ειδικές κατασκευές που δημιουργούν οι πολυτελείς μάρκες για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους και να ενισχύσουν την θέση τους στην διεθνή αγορά.

Η τελευταία δημιουργία της Land Rover είναι το Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition.

Καταλαμβάνει την υψηλότερη θέση στη γκάμα των ειδικών εκδόσεων της Velar και έχει αναπτυχθεί από το ειδικό τμήμα εξέλιξης Land Rover Special Vehicle Operations. Εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5.0 και φέρει μια σειρά από ξεχωριστές βελτιώσεις του σχεδιασμού. Μάλιστα για να ενισχυθεί η θέση του στην αγορά και η μεταπωλητική του αξία, αποφάσισε η μάρκα να το διαθέσει σε πελάτες που έχουν υψηλή οικονομική δυνατότητα, μόνο για ένα έτος.

Με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8, το πιο ισχυρό Velar επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4.5΄΄ και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 274 χλμ./ώρα.

Τα αναβαθμισμένα φρένα και εξαρτήματα ανάρτησης, καθώς και οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις στο σύστημα μετάδοσης της κίνησης και σε κάθε τι που παίζει καίριο ρόλο στην ασφάλεια και στην άνεση, είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της νέας προσπάθειας της πολυτελούς βρετανικής φίρμας.

Η νέα έκδοση Velar SVAutobiography Dynamic Edition διατίθεται σε έξι εξωτερικά χρώματα: Firenze Red, Σαντορίνη Μαύρο, Corris Gray, Fuji White, Indus Silver και, με ειδική παραγγελία, Satin Byron Blue.

Η αρχική τιμή του Land Rover Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition, στο Ηνωμένο Βασίλειο καθορίσθηκε στις 86.120 λίρες.

Powered by TUODY Software