Οικονομια

Οικονομια

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Τι πόσα θα δοθούν τελικά- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Πριν από τα Χριστούγεννα 200.000 νοικοκυριά των πλέον ευάλωτων στρωμάτων θα λάβουν κοινωνικό μέρισμα από 500 έως και 1.000 ευρώ.

Βρούτσης για ανεργία: Δεν αποτελεί ελπίδα το καταφύγιο του δημοσίου [video]

Περαιτέρω μείωση της ανεργίας αναμένει η κυβέρνηση.

Φορολογικό νομοσχέδιο- ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλά και μεσαία στρώματα δεν ελπίζουν από την πολιτική της ΝΔ

«Από 0 έως 17 ευρώ τον μήνα θα είναι η φορολογική ελάφρυνση της ΝΔ για την πλειοψηφία μισθωτών και συνταξιούχων», αναφέρουν πηγές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια.

Κυριάκος Μητσοτάκης για ανταποδοτική ανακύκλωση: Μονόδρομος για το μέλλον

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ανακύκλωση, η πράσινη οικονομία, η κυκλική οικονομία δεν αποτελούν τάση ή ρεύμα σκέψης, αλλά μονόδρομο για το μέλλον. Η ανακύκλωση αποτελεί και κοινωνική αναγκαιότητα, όρο ζωής για όλους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φορολογικό νομοσχέδιο - Βεσυρόπουλος: Για πρώτη φορά μειώνονται οι φόροι

Η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου αποτελεί κομβικό σημείο, διότι, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, κατατίθεται ένα φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο δεν αυξάνει αλλά μειώνει τους φόρους, ανέφερε κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Στο 2,3% επιβραδύνθηκε ο ρυθμός ανάπτυξης στο γ΄ τρίμηνο

Με ρυθμό 2,3% αναπτύχθηκε η ελληνική οικονομία το γ΄ τρίμηνο σε ετήσια βάση, χάρη σε ισχυρή στήριξη από τον τουρισμό, όπως έδειξαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από τα οποία τα ευχάριστα νέα αφορούσαν κυρίως την αισθητή αναβάθμιση των εκτιμήσεων για τα δύο προηγούμενα τρίμηνα.

Κτηματολόγιο Αθήνα: Αντίστροφη μέτρηση για τους ιδιοκτήτες του δήμου Αθηναίων

Κτηματολόγιο Αθήνα: Από τις 15 Φεβρουαρίου και για δύο μήνες οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να ελέγξουν αν υπάρχουν λάθη στην καταγραφή της περιουσίας τους προκειμένου να διατυπωθούν τυχόν αντιρρήσεις.

Συντάξεις Ιανουαρίου 2020 πληρωμή: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι

Συντάξεις Ιανουαρίου 2020 πληρωμή: Νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι πληρωμές για τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου.

Σταϊκούρας- Eurogroup: Διπλό όφελος αποκόμισε η χώρα

Διπλό όφελος αποκόμισε η χώρα από τη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Powered by TUODY Software