Μη εκτελεστικός πρόεδρος στη MIG ο Βγενόπουλος

Μη εκτελεστικός πρόεδρος στη MIG ο Βγενόπουλος
Απόφαση με την οποία ο έως τώρα μη εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου MIG, Α. Βγενόπουλος αναλαμβάνει εκτελεστικά καθήκοντα έλαβε ομοφώνως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, όπως ανακοινώθηκε.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, "σε σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG απεφάσισε ομοφώνως να αναθέσει στον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, μέχρι στιγμής μη Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου, εκτελεστικά καθήκοντα".

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο κ. Βγενόπουλος ανέφερε:

«παρότι οι οικονομικές επιδόσεις του Ομίλου MIG επιδεικνύουν συνεχή και σημαντική βελτίωση και μάλιστα σε ένα αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, οι προκλήσεις για το υπόλοιπό της φετινής χρονιάς είναι μεγάλες και σημαντικές.

Σ΄αυτά τα πλαίσια, με την σύμφωνη γνώμη των μεγάλων μετόχων και την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της MIG, αποφάσισα να ενισχύσω την εκτελεστική διοίκηση του Ομίλου ώστε να συνδράμω στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων, που εκτός από τις αβέβαιες εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις σε τομείς δραστηριότητάς μας όπως η Υγεία, το Γάλα, τα Τρόφιμα, η Εστίαση, η Ακτοπλοϊα κ.λ.π. περιλαμβάνουν και την επιτυχή ολοκλήρωση της προσφυγής μας κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (διεκδίκηση αποζημίωσης άνω του 1 δισ. Ευρώ), παρά τις κακόπιστες και παρενοχλητικές αντιδράσεις της εναγομένης».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software