Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς από περίπτερα και ψιλικών ειδών

 Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς από περίπτερα και ψιλικών ειδών

Σε συμφωνία συνεργασίας με το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων - Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Η συμφωνία αφορά ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών και παροχών από την Τράπεζα Πειραιώς προς τα μέλη του συνδικάτου, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, καταθετικά προϊόντα και υπηρεσίες αποδοχής συναλλαγών με κάρτες πληρωμών (χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες), τερματικά αποδοχής καρτών και ειδική τιμολόγηση μικροσυναλλαγών προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου. Επίσης υπηρεσία easypayPOINT για την εξόφληση λογαριασμών με χρήση μετρητών, για τις ΔΕΚΟ, τις ασφαλιστικές εταιρίες, την κινητή τηλεφωνία κ.α. και άλλες υπηρεσίες, που αφορούν την κίνηση κεφαλαίων και τα εμβάσματα, τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank και χρηματοδοτικά προϊόντα.

Την συμφωνία υπέγραψαν από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς η Senior Director της Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Μαρία Καραφουλίδου, ενώ από την πλευρά του συνδικάτου ο πρόεδρος Γιώργος Δούκας.

Η Μαρία Καραφουλίδου σημειώνει την παραδοσιακά δυναμική παρουσία της τράπεζας στο χώρο των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών, διαμορφώνοντας νέα για το σκοπό αυτόν προϊόντα και υπηρεσίες που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών του κλάδου. Παράλληλα, όμως, αναφέρθηκε στην νέα συναλλακτική πραγματικότητα, μετά την επιβολή των capitalcontrols, που οδήγησε την τράπεζα να προτείνει λύσεις με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κλάδου.

Tην συναντίληψή του για το συγκεκριμένο θέμα εξέφρασε ο Γιώργος Δούκας, σημειώνοντας την καταλυτική επίδραση που είχαν συνολικά στο επιχειρείν, οι κεφαλαιακοί περιορισμοί.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανάγκη να καλυφθούν οι καταναλωτικές ανάγκες σε μια νέα πραγματικότητα, επιτρέποντας, ωστόσο, σε έναν κλάδο με μικρά περιθώρια κέρδους να επιβιώσει, παρά την επένδυση. Τα δύο παραπάνω στοιχεία διαμόρφωσαν και τους όρους της συγκεκριμένης συμφωνίας.

Οι δυνατότητες που προσφέρουν οι προνομιακές υπηρεσίες της τράπεζας στους επιχειρηματίες της μικρής λιανικής θα παρουσιαστούν και στην 5η έκθεση SuperMarket, MiniMarket & Περίπτερο η οποία θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 30/09 έως 02/10 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα βρίσκεται εκεί με δικό της περίπτερο, παρουσιάζοντας το ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της στον ευρύτερο κλάδο.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software