Σημαντική διάκριση για την ΕΥ Ελλάδος

Σημαντική διάκριση για την ΕΥ Ελλάδος

Στην κορυφή των φορολογικών υπηρεσιών ενδοομιλικών συναλλαγών στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά η ΕΥ Ελλάδος.

Το γνωστό περιοδικό International Tax Review (ITR) της απένειμε, για ένατη χρονιά, το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΥ «η διάκριση αυτή της ΕΥ Ελλάδος για ένατη χρονιά τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αποτελεί, όχι μόνο τιμή για εμάς, αλλά και απτή απόδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουμε. Σε μία χρονική περίοδο που οι επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωπες με τις διαρκείς αλλαγές στο ρυθμιστικό περιβάλλον, τη δυσμένεια της οικονομικής κρίσης, αλλά και τον πέλεκυ των υψηλών προστίμων, η ΕΥ Ελλάδος συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα τους, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων» σχολίασε ο Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδος.

Σημείωσε δε πως «δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ σήμερα χωρίς τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των ανθρώπων μας. Εκείνοι είναι που δίνουν καθημερινά μάχη για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις, εξασφαλίζοντας την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας. Για εμάς, κάθε βράβευση αποτελεί αναγνώριση της σκληρής μας δουλειάς, αλλά και το κίνητρο για να θέσουμε τον πήχη ακόμα υψηλότερα για την επόμενη χρονιά»

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software