Οικονομόπουλος – Onirama στο Κέντρο Αθηνών

Οικονομόπουλος – Onirama στο Κέντρο Αθηνών
Μια από τις πιο ηχηρές μετακινήσεις της φετινής χρονιάς είναι αυτή του Νίκου Οικονομόπουλου. Ο λαϊκός τραγουδιστής, μετά από μια μακρά θητεία στο νυχτερινό κέντρο FEVER, την φετινή χρονιά αλλάζει στέγη και πλέον θα υποδέχεται τους θαυμαστές του από τις 20 Οκτωβριου από το Κέντρο Αθηνών. Μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία αφού ο Νίκος Οικονομόπουλος θα βρεθεί στον χώρο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μαζί του επί σκηνής θα βρίσκεται και το αγαπημένο συγκρότημα ΟΝIRAMA. 

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αναμφίβολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, αποτελεί τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του, κάτι το οποίο προκύπτει και βάση αριθμών. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, από την πρώτη κιόλας στιγμή που βρέθηκε στον χώρο της δισκογραφίας κέρδισε την αγάπη του κόσμου αλλά και την εμπιστοσύνη των κορυφαίων συνθετών και στιχουργών του χώρου, οι οποίοι του χάρισαν τεράστιες επιτυχίες όπως «Και μη γυρίσεις», «Όλα για σένα», «Άκουσα», «Αυτό το αστέρι», «Μη φύγεις τώρα», «Μελαγχολία μου», «Άκου να δεις», «Εξαιτίας σου» , «Εννοείται» , «Κοίτα να μαθαίνεις» , «Μάτια μου» , «Ειλικρινά», «Το πιστεύω» , «Δώρο για σένα» , «Καλή καρδιά» , «Κατάθεση ψυχής» και αμέτρητες ακόμα, οι οποίες έχουν λατρευτεί από το κοινό και έχουν αναδείξει το πρόγραμμά του σε ένα από τα κορυφαία των τελευταίων ετών.  

Ο καλλιτέχνης έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να απαριθμεί εκατοντάδες επιτυχίες, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρειάζεται αμέτρητο χρόνο για να το πετύχει κάποιος τραγουδιστής. Φυσικά όλα όσα έχει πετύχει αποτελούν απόδειξη για την τεράστια αγάπη και στήριξη του κοινού, το οποίο τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του βήμα. 

Αυτό αναμένεται να συμβεί και φέτος στο Κέντρο Αθηνών, το οποίο θα αποτελέσει το νέο του στέκι. Πολύ σύντομα ο Νίκος Οικονομόπουλος θα βρεθεί και πάλι κοντά στους θαυμαστές του με ένα πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Το Κέντρο Αθηνών στην οδό Πειραιώς μπορεί να μετρά μόλις 12 χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση, όμως έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες πίστες της χώρας. Το 2005 έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη νύχτα με τον Γιάννη Πλούταρχο στην πίστα του. 

Από εκεί και έπειτα ακολούθησε πραγματική παρέλαση καλλιτεχνών από την πίστα του. Δημήτρης Μητροπάνος, Νίκος Βέρτης, Άννα Βίσση, Νατάσα Θεοδωρίδου, Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος, Δημήτρης Μπάσης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μπάμπης Στόκας, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Βραδής, Τάμτα, Πάολα, Πέγγυ Ζήνα, Μανόλης Λιδάκης και πολλοί ακόμα πέρασαν  από την πίστα του ώσπου να φτάσουμε στην φετινή σεζόν όπου ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται να προσθέσει το όνομά του στην σημαντική πορεία του κέντρου. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απο τις 20 Οκτωβριου αναμένεται να καλωσορίσει το κοινό έχοντας στο πλευρό του τους ONIRAMA. Το σχήμα θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Κεντρο Αθηνων Οικονομοπουλος τηλεφωνο 211-7707570

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software