"Άγριες Μέλισσες": Τί θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας [vid]

"Άγριες Μέλισσες": Τί θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας [vid]

Ερωτικές εξομολογήσεις, μια σύλληψη, μια μυστική συμφωνία και μια αναπάντευχη ανακάλυψη θα δούμε στις "Άγριες Μέλισσες" στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Η Ελένη, μην μπορώντας πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο μετά την καυτή νύχτα μαζί του, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα και εκείνος της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία.

Την προσωπική τους όμως συνομιλία ακούει και ο πατέρας του δασκάλου, ο οποίος συνειδητοποιεί σοκαρισμένος τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Την ίδια ώρα, ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο, με στόχο να πάρει τα χωράφια των τριών αδερφών.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια ορισμένων στο Διαφάνι να διώξουν τον δάσκαλο. Ο Τόλλιας υπογράφει τη μήνυση εναντίον του Λάμπρου και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει. Ο Μιλτιάδης, όμως, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον γιο του.

Ταυτόχρονα, ο Κυπραίος απειλεί, ανοιχτά, τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη.

Τέλος, ο Νέστορας αδυνατεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά. Η Μυρσίνη ρίχνει στάχτη στα μάτια της Ανέτ, παρουσιάζοντάς της δύο σκουλαρίκια προκειμένου να την πείσει πως το κόσμημα που βρέθηκε στην κάμαρα του Κυπραίου δεν της ανήκει. Την ίδια ώρα, η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Powered by TUODY Software