«Σχεδόν Πέθανα»: Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη σκηνή με αμαξίδιο και… αστείρευτο χιούμορ

«Σχεδόν Πέθανα»: Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη σκηνή με αμαξίδιο και… αστείρευτο χιούμορ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει για δύο παραστάσεις στο θέατρο Αλίκη και παρουσιάζει το «Staying Alive» (Σχεδόν Πέθανα).

Η αγαπημένη stand-up κωμικός, με όπλο της το χιούμορ, κατάφερε να μετατρέψει τη συνάντησή της με το θάνατο σε πηγή αισιοδοξίας, έμπνευσης και δύναμης για ζωή.

Η Κατερίνα Βρανά, σε ένα μάθημα ζωής προς όλους υποστηρίζει, «Παρά τις δυσκολίες σημασία έχει να βρίσκεις πάντα τη δύναμη ν’ αντιμετωπίζεις ό,τι σου φέρνει η ζωή». Η Κατερίνα Βρανά αντλεί τη δύναμή της από το στήθος της και την ακατανίκητη λαχτάρα της να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη. Τώρα και με αμαξίδιο!

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η αγαπημένη του κοινού stand-up κωμικός, το «Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο» όπως την έχουν χαρακτηρίσει στο εξωτερικό, ήταν περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά από το να κάνει αυτό που αγαπά, να ανέβει στη σκηνή, γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο, …όπως άλλωστε και το μαλλί της, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Στο stand-up show της «Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)», η Κατερίνα Βρανά μιλά για όλα. Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά… τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Κατερίνα Βρανά- Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)

Θέατρο Αλίκη, Αμερική 4, / Δευτέρα 2 και Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 21:00 / Διάρκεια: 80 λεπτά

Εισιτήρια: 20 ευρώ VIPS, 15 γενική είσοδος, 10 ευρώ ΑΜΕΑ

Powered by TUODY Software