Gourmet

Το ελληνικό κρασί ταξιδεύει με αφετηρία τα Τίρανα

Για πρώτη φορά ελληνικά κρασιά προβάλλονται στην αλβανική αγορά, μέσα από το διήμερο «Ελληνικό Συμπόσιο- Γευσιγνωσία Κρασιού», που διοργάνωσε η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα....

Συνταγή: Σκορδομακάρονα με ντομάτα και τζίντζερ

Μια λαχταριστή συνταγή από τη Σαντορίνη που χτυπάει κόκκινο στον ουρανίσκο μας!...

Δίκτυο Aegean Cuisine: Ο πρεσβευτής της κυκλαδίτικης γαστρονομίας

Tο δίκτυο Aegean Cuisine, ο «πρεσβευτής της κυκλαδίτικης γαστρονομίας», αποτελείται πλέον από 171 επιχειρήσεις εστίασης σε 20 νησιά των Κυκλάδων, όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων....

Μεγάλη επιτυχία της «Εβδομάδας ελληνικής κουζίνας» στην Αυστρία

Ιδιαίτερα θετικός είναι ο απολογισμός της «Εβδομάδας ελληνικής κουζίνας» που διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες η μεγαλύτερη εταιρεία Catering στην Αυστρία (Eurest)....

Συνταγή: Κοτόπουλο με σάλτσα μελιού και σουσάμι

Τα κομμάτια στήθους κοτόπουλου με γλυκιά, πικάντικη σάλτσα και φρυγανισμένο σουσάμι, είναι ένα υπέροχο γεύμα για την οικογένειά σας....

Συνταγή: Ομελέτα με κολοκυθάκια πιπεριές και μυρωδικά

Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και τηγανίζουμε για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να πήξει λίγο η ομελέτα και να ροδίσει από την κάτω πλευρά. ...

Πέντε υπερτροφές που πρέπει να τρώει κάθε έγκυος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανό να ενθαρρύνει καλύτερες διατροφικές συνήθειες από την εγκυμοσύνη....

Συνταγή: Πένες με σάλτσα μπλε τυριού και καρύδια

Προσθέτετε αλατοπίπερο, την κρέμα γάλακτος και το μπλε τυρί και συνεχίζετε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί και να δέσει η σάλτσα....

Με αυτή τη διατροφική αλλαγή ρίχνετε το ζάχαρο έως 35%

Μια απλή αλλαγή στη διατροφή είναι αρκετή για να μειωθεί το σάκχαρο του αίματος κατά 20 έως και 35%, διαπίστωσαν ερευνητές από το καναδικό Πανεπιστήμιο του Γκελφ....

Powered by TUODY Software