Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015»

Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015»
Η πιο νόστιμη βόλτα στις γεύσεις της Ελλάδας μόλις ξεκίνησε. Εκατοντάδες παραδοσιακά και καινοτόμα ντελικατέσεν απ’ όλη τη χώρα δίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη στο 5ο φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Άνοιξη 2015» αυτό το weekend 8, 9 και 10/5. Ανακαλύψεις, αγορές, γευσιγνωσίες, χαλάρωση, πολιτισμός και παιχνίδι σε μια πρόταση εξόδου που θα σας μείνει αξέχαστη.

Όλοι όσοι βρεθήκαμε στο 1ο «Ελλάδα ­Γιορτή Γεύσεις» τον Απρίλιο του 2013 (στο οποίο συνέρρευσε 15.000 κόσμος ) εκπλαγήκαμε πολύ ευχάριστα από τη θετική αύρα ενός καινοφανούς γεγονότος: οι εξαιρετικοί Έλληνες μικροί παραγωγοί δεν ήταν πια μοναχικές νησίδες σε μια θάλασσα απρόσωπων βιομηχανοποιημένων προϊόντων διατροφής, αλλά ένα ευρύ σύνολο που παίρνει τη μορφή κύματος. Τα προϊόντα τους, υψηλής ποιότητας και με γεύσεις εκφραστικές, προβάλλουν κι εξελίσσουν την παράδοση ή ως νεωτεριστικές δημιουργίες δημιουργούν νέα δεδομένα. 

Διαπιστώνοντας ότι μέσα στην οικονομική κρίση υπάρχουν ωραίες προσπάθειες που μπορούν να σημάνουν ελπίδα και φως, οι επισκέπτες περιηγούνταν τα περίπτερα με μόνιμο χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο. Δεν ήταν ευτυχώς μια στιγμιαία αίσθηση, αλλά φαινόμενο που επιβεβαιώθηκε στις επόμενες τρεις διοργανώσεις και συνεχίζεται δυναμικά στο 5ο φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις», που ξεκινάει την  Παρασκευή 8/5 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Αυτή η γιορτή ελληνικής γαστρονομίας αποτελεί πλέον σταθερό σημείο συνάντησης των μικρών παραγωγών με το ευρύ κοινό το οποίο ψάχνει αυθεντικά προϊόντα και γεύσεις, με προσωπικότητα, ουσία και νοστιμιά, που αναδεικνύουν το νέο πρόσωπο της χώρας στη διεθνή γευστική σκηνή.

Πηγή: www.athinorama.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software