Ο Schwarzenegger έγινε "πρεσβευτής" κρασιού

Ο Schwarzenegger έγινε "πρεσβευτής" κρασιού
Ο αστέρας των ταινιών δράσης και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Arnold Schwarzenegger, έγινε πρεσβευτής της γαλλικής περιοχής από το Le Grand Conseil des Vins de Bordeaux.

Ο θρύλος του Χόλιγουντ επενδύθηκε με τον χιτώνα όπως προβλέπεται και δηλώθηκε «Ambassadeur d'honneur de vin de Bordeaux» κατά τη διάρκεια της Fête le Vin in Libourne την περασμένη Κυριακή.

Το Le Grand Conseil, όπως και άλλες ομοσπονδίες κρασιών, χαιρετίζει πολλούς ανθρώπους στις τάξεις του κάθε χρόνο. Ένας «πρεσβευτής τιμής» είναι ένα βήμα κάτω από τον πιο "ενεργό" τίτλο του ‘Conseiller du Vin de Bordeaux aux Maîtres des Commanderies‘,, ο οποίος μπορεί να παραχωρηθεί και να δοθεί σε αυτούς "των οποίων οι πράξεις και η φήμη μπορούν να εξυπηρετήσουν την αιτία Κρασιά Μπορντό ".

Σύμφωνα με την περιφερειακή εφημερίδα Sud-Ouest, ο Schwarzenegger συναντήθηκε με τον δήμαρχο του Libourne, Philippe Buisson, τον Απρίλιο, όταν στον αστέρα του Terminator απονεμήθηκε το Légion d'Honneur από τον απερχόμενο πρόεδρο François Hollande.

Ο Buisson κάλεσε τον Schwarzenegger στο Libourne για το φεστιβάλ και ο ηθοποιός υποσχέθηκε να παρευρεθεί όπως και έκανε, αλλά προφανώς δεν ήταν εντελώς ενήμερος για το τι είχανε προετοιμάσει.

Βέβαια, ο Schwarzenegger βρισκόταν ήδη στη Γαλλία προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο Emmanuel Macron για να συζητήσει για την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη για καθαρή ενέργεια, υπό την ιδιότητά του ως προέδρου του μη κυβερνητικού οργανισμού R20, ο οποίος προσπαθεί να συμβουλέψει τις κυβερνήσεις για τρόπους μείωσης των Εκπομπών άνθρακα.

Είπε στην τελετή: "Χθες, μίλησα για το μέλλον. Ένα μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια μας και την ανάγκη για ένα καθαρό μέλλον για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι. "

Πρόσθεσε: «Κανένας δεν με προειδοποίησε ότι θα είμαι μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους λαμβάνοντας τον χιτώνα και ένα μετάλλιο που παίρνω γι αυτή τη μεγάλη, μεγάλη τιμή, αυτή είναι μια απόλυτη έκπληξη για μένα», πριν τελειώσει με μερικά από τα πιο διάσημα αποσπάσματα του, "Δεν θα πω" hasta la vista, baby ", αλλά θα πω, « ‘I’ll be back ».

Πηγή: krasiagr.com


Powered by TUODY Software