Παρήγγειλαν (κατά λάθος) 13.500 επιπλέον αυγά

Παρήγγειλαν (κατά λάθος) 13.500 επιπλέον αυγά
Οι μάγειρες της αντιπροσωπείας της Νορβηγίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες βρέθηκαν κατά λάθος με 13.500 παραπανίσια αυγά , τα οποία παρήγγειλαν κατά λάθος (η παραγγελία ήταν 1.500) για την σίτιση των αθλητών τους στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Νοτίου Κορέας.
 
Οι σεφ, οι οποίοι φροντίζουν για την διατροφή των 109 ολυμπιακών αθλητών της Νορβηγίας στους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πιονγκτσάνγκ, παρήγγειλαν 15.000 αυγά αντί για 1.500.
 
Μιλώντας στη νορβηγική εφημερίδα Aftenposten, ο σεφ Στάλε Γιοχάνσεν είπε ότι η ομάδα του «παρέλαβε μισό φορτηγό γεμάτο με αβγά» και ότι «η παραγγελία δεν τελείωνε» χαρακτηρίζοντάς την «απολύτως απίστευτη».
 
Για καλή τύχη της ομάδας, που σύμφωνα με τον Γιοχάνσεν είχε συνηθίσει να απολαμβάνει φρέσκο σολωμό και τάκος στο παρελθόν, όταν οι σεφ συνειδητοποίησαν το λάθος τους μπόρεσαν να επιστρέψουν στο μανάβικο τα επιπλέον 13.500 αβγά. Και παρότι αποφεύχθηκε η κρίση, παραμένει το ερώτημα τι προκάλεσε το λάθος στην παραγγελία. Κάποιοι εικάζουν ότι η παραγγελία έγινε διαδικτυακά και ότι χρησιμοποιήθηκε ο μεταφραστής της Google, αλλά ούτε έτσι εξηγείται απόλυτα το λάθος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software