Νέα διάκριση για την OLYMPIAN GREEN στο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιόλαδου

Νέα διάκριση για την OLYMPIAN GREEN στο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιόλαδου

Η εξωστρέφεια και οι διεθνείς διακρίσεις για την OLYMPIAN GREEN συνεχίζονται! Συγκεκριμένα, μετά τις πρόσφατες επιτυχίες στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου σε Ιταλία, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Λονδίνο, κατέκτησε  και δύο χρυσά βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό TERRAOLIVO που πραγματοποιήθηκε στο  Ισραήλ.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε παγκόσμια κατάταξη και αποτελεί σταθμό ποιότητας.

Έτσι, το χρυσό βραβείο (Grand Prestige Gold) για το προϊόν ‘’OLY OIL TRADITIONAL’’ και το χρυσό (Gold) για το limited edition βιολογικό ελαιόλαδο ‘KTIMA LOUIZA’’ έρχονται να συμπληρώσουν μία μακρά σειρά βραβείων και διακρίσεων.

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε:

Μετά και την βράβευση μας και στον διαγωνισμό TERRAOLIVO, αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και οι διεθνείς συνεχόμενες επιτυχίες μας αποδεικνύουν ότι το brand OLYMPIAN GREEN είναι πλέον διεθνώς καταξιωμένο.

Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, αλλά και από μια οικογένεια προϊόντων που  περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα, όπως  είναι οι Ελληνικές επιτραπέζιες ελιές, και ξύδι Βαλσάμικο. 

Για την παραγωγική διαδικασία διατηρεί μια μεγάλης δυναμικότητας, υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα έκθλιψης παραγωγής  και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοπόννησο, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζονται καινοτόμες λύσεις και ποιοτικός έλεγχος αυστηρών προδιαγραφών.   

Σημαντική είναι η ανάπτυξη των ομάδων παραγωγών  και των ευρύτερων προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία διατίθενται στην Παγκόσμια αγορά σε περισσότερες από 15 χώρες.


 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software