Επεισοδιακή άφιξη Γεωργιάδη στο Θριάσιο

Επεισοδιακή άφιξη Γεωργιάδη στο Θριάσιο
«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Ελευσίνα, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί προκειμένου να παραδώσει υγειονομικό υλικό που συγκεντρώθηκε με τη βοήθεια της Αρχιεπισκοπής.

Οι εργαζόμενοι φώναξαν συνθήματα υπέρ της δωρεάν Υγείας και κατά των πολιτικών της λιτότητας. Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης ήρθε σε αντιπαράθεση με εργαζόμενο που τον κατηγόρησε ότι η κυβέρνηση κόβει λεφτά από την Υγεία προκειμένου να τα δώσει στις τράπεζες, όπως ανέφερε, μιλώντας και για τη θητεία του στο Ναυτιλίας.

Μία εργαζόμενη ανέφερε πως η ένταξη των ανασφάλιστων στο Πρωτοβάθμιο Δίκτυο Υγείας, είναι «κόλαφος», ενώ υπήρχε τόση ένταση που όλοι μιλούσαν και διαμαρτύρονταν μαζί, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται κανείς.

Ένας από τους παρευρισκόμενους έκανε επίσης μία χειρονομία κατά του κ. Γεωργιάδη, με τον υπουργό να απαντά «άστα αυτά σε μένα». Τελικά ο κ. Γεωργιάδης απάντησε σε άνθρωπο που καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και κατηγόρησε τους εργαζόμενους ότι γκρινιάζουν.

«Η χώρα έχει χρεοκοπήσει, τί να κάνουμε;» ανέφερε και τόνισε ότι θα στείλει τραυματιοφορείς όπως του ζητήθηκε, χωρίς να φαίνεται να πείθει τους διαμαρτυρόμενους.Powered by TUODY Software