Κανέλλη: Θεσμοθετημένη παράσταση η αντιπαράθεση στη Βουλή

Κανέλλη: Θεσμοθετημένη παράσταση η αντιπαράθεση στη Βουλή
«Θεσμοθετημένη παράσταση», χαρακτήρισε την αντιπαράθεση στη Βουλή, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

«Εμφανίζεστε, επελαύνοντες στην εξουσία, και μας λέτε τι; Ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη; Πώς; Με μια σύνταξη τον χρόνο; Με επτά κατοστάρικα το χρόνο, θα ανατιναχθεί η μεγάλη αριστερή επανάσταση;», αναρωτήθηκε η κ. Κανέλλη, απευθυνόμενη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανάπτυξη για την εργατική τάξη μέσα στη στρούγκα δεν μπορεί να γίνει. Στο σύνολο της εργατικής τάξης ο δρόμος είναι ένας και ευτυχώς υπάρχει το ΚΚΕ να τον δείχνει», ανέφερε η βουλευτής.

Και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση σώζει τη χώρα κι εσείς θέλετε να σώσετε τους πολίτες της χώρας και θέλετε να τους σώσετε, λέγοντας ότι φτάνει να έρθουν όλοι μαζί σας και το ΚΚΕ δεν θέλει να σωθεί. Γέμισε ο τόπος, τα σωματεία είναι έξω από την Coca Cola, είναι έξω από τις πολυεθνικές που απολύουν κόσμο, μαζεύτηκαν εργατικές μάζες από την επέλαση και την απήχηση που έχετε να σωθούν από την επιβεβλημένη από το κεφάλαιο φτώχεια. Πού; Εντός της ΕΕ! Μιλάτε για φιλάνθρωπο Πάπα, που θα αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική καταστροφή, αγνοώντας και αποκρύπτοντας τι εστί Βατικανό, συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Τι είναι το Βατικανό; Αγαθοεργό σωματείο; Κράτος είναι, εν πολλοίς εν κράτοις. Πεμπτουσία επενδεδυμένη πνευματικής τροφής, της καπιταλιστικής διαχείρισης είναι».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software