Καλοκαιρία σήμερα, βροχές από την Τρίτη

Καλοκαιρία σήμερα, βροχές από την Τρίτη
Γενικά αίθριο καιρό με περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τις πρωινές ώρες, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται για αύριο Τρίτη, ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχών στα ηπειρωτικά και μεταφορά σκόνης.

Αναλυτικά, για σήμερα, σε Μακεδονία και Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα έχουμε τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο
ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία από 13 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα Δωδεκάνησα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκράσία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική
ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τρίτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες στα νοτιοανατολικά και τα ορεινά της ηπειρωτικής ώρας με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Powered by TUODY Software