Καλοκαιρία και άνοδος της θερμοκρασίας

Καλοκαιρία και άνοδος της θερμοκρασίας
Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, ενώ η καλοκαιρία συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις όποτε και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία, Θράκη
ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα ορεινά ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από από 16 έως 27 βαθμούς. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα Δωδεκάνησα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 17 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος και μονό τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις όποτε και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Powered by TUODY Software