Συνομιλία με αιχμές για Ντογιάκο και Σαμαρά

Συνομιλία με αιχμές για Ντογιάκο και Σαμαρά
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή από την συνάντηση μεταξύ του πρώην Γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου και του προφυλακισθέντα, Ηλία Κασιδιάρη, στην οποία γίνεται αναφορά στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, που εισηγήθηκε τη δίωξη όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της οργάνωσης.

Ο Κασιδιάρης περιγράφει τον Ντογιάκο ως "υποχείριο του Σαμαρά", ενώ ο Μπαλτάκος, φαίνεται να συμφωνεί.

Ακούγονται τα εξής:

Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος

Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;

Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση, που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως

Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα

Σημειώνεται πως ο Ισίδωρος Ντογιάκος, με πολυσέλιδη πρόταση προς το Συμβούλιο Εφετών ζητά την παραπομπή ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής και των συγκατηγορουμένων τους για εγκληματική δραστηριότητα.

Διατυπώνει την άποψη πως η ένωση προσώπων που «υπό τον μανδύα του πολιτικού κόμματος» δεν εξυπηρετεί τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά ασκεί καταχρηστικά το δικαίωμα στην ίδρυση κόμματος.Στον πρώτο διάλογο μεταξύ Μπαλτάκου και Κασιδιάρη, προϊόν υποκλοπής από τον Ηλία Κασιδιάρη, οι δύο τους ανέφεραν ότι οι δικαστικοί δεν είχαν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια γινόταν αναφορά στα γκάλοπ που έδειχναν ενισχυμένη τη Χ.Α. εις βάρος της ΝΔ και ο Μπαλτάκος είχε αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός "πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το ΣΥΡΙΖΑ". "Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;" ανέφερε ο Κασιδιάρης.

Ο διάλογος είχε προκαλέσει πολιτικό "σεισμό", με τον Μπαλτάκο να ισχυρίζεται πως η προσέγγιση με τη Χ.Α. έγινε εν αγνοία του κ. Σαμαρά και τον κ. Σαμαρά να τον απομακρύνει από τη θέση του Γραμματέα.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software