Αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία ως 26 βαθμούς

Αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία ως 26 βαθμούς
Γενικά αίθριο καιρό με βαθμιαία εξασθένηση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 26 βαθμούς Κελσίου προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, ενώ για αύριο ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 06 έως 24 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε μικρή άνοδο.

Powered by TUODY Software