Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες "βλέπει" η ΕΜΥ

Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες "βλέπει" η ΕΜΥ
Τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα, ενώ σταδιακά από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτικά, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη Θράκη και κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς τις πρωινές ώρες καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Σταδιακά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς στα νότια τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη
θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησ
α θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες όποτε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική
θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 07 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στα δυτικά από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Powered by TUODY Software