Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα από σήμερα

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα από σήμερα
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Τρίτης και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία την Τετάρτη θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ την Πέμπτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, την Τρίτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία τη δυτική Στερεά, το νότιο Ιόνιο και πιθανώς τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Την Τετάρτη θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά περιόδους στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοούν την μεταφορά σκόνης, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη, στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές οι οποίες βαθμιαία θα ασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Την Παρασκευή θα έχουμε λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στα νοτιοανατολικά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Powered by TUODY Software