ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Μικρή βελτίωση του καιρού αύριο, ωστόσο θα υπάρξουν χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, στη δυτική Μακεδονία θα έχουμε παροδικές νεφώσεις και σε όλες τις άλλες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί ως τους 12 βαθμούς.

Τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες θα πλήξουν τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία από 8 ως 16 βαθμούς, ενώ στην Ήπειρο θα είναι από 3 ως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια ως 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη
θα έχουμε τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με τη θερμοκρασία από 12 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 19 βαθμούς και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι ως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά, με τη θερμοκρασία από 10 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία ως 10 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη, στα βορειοδυτικά θα έχουμε νεφώσεις που θα αυξηθούν από το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα έχουμε στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Powered by TUODY Software