Ήσυχοι και... ερωτευμένοι χρυσαυγίτες

Ήσυχοι και... ερωτευμένοι χρυσαυγίτες
Χωρίς χειροπέδες εισήλθαν από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο περιστύλιο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που είναι προφυλακισμένοι.

Οι ίδιοι ήταν εξαιρετικά ήσυχοι καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, ψήφισαν αρνητικά, ενώ το ενδιαφέρον στράφηκε στις παθιασμένες αντιδράσεις της Ελένης Ζαρούλια.

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε επίθεση αγάπης στον γ.γ. της Χ.Α. καθώς στη θέα του μέσα στην Ολομέλεια όρμηξε και τον φίλησε με πάθος.

Κατόπιν, η ίδια φίλησε σταυρωτά και τους υπόλοιπους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα, οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι βουλευτές έφτασαν στη Βουλή και από το γκαράζ μέχρι την Ολομέλεια περπατούσαν σε διαδρόμους που είχαν εκκενωθεί λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας οδηγήθηκαν με αστυνομική συνοδεία.

Περίπου μισή ώρα νωρίτερα το περιστύλιο και ο διάδρομος που οδηγεί στη δεξιά πτέρυγα της Ολομέλειας αποκλείστηκε σε δημοσιογράφους και επισκέπτες, ενώ και ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, στάθηκε για αρκετή ώρα στο περιστύλιο παρατηρώντας διακριτικά τα μέτρα της φρουράς.

Μόνη εξαίρεση από τα αυστηρά μέτρα ήταν η στιγμή που η φρουρά επέτρεψε στιγμιαία στον Χρήστο Παππά να χαιρετίσει τη σύζυγο και τον γιο του που τους είχε επιτραπεί να βρεθούν για λίγο στο περιστύλιο.
Powered by TUODY Software