Κανέλλη: Όταν βρομίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι

Κανέλλη: Όταν βρομίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι

«Ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται μια έντιμη, καθαρή, έντονη αντιπολίτευση και από αυτή την έννοια ανακόψαμε μία ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ» τονίζει, σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη και υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α' Αθήνας. «Αλλά να ξέρετε ότι όταν βρομίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι» προσθέτει.

Ερωτηθείσα αν λειτούργησε η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ, η κ. Κανέλλη σημειώνει: «Όταν αποτρέπεις μια ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ήδη είναι μια μικρή νίκη, μια ανάσα αισιοδοξίας ότι ο κόσμος που θέλει να μείνει έξω από τον κουβά των συμβατικών ονείρων, μπορεί να κρατήσει τα δικά του όνειρα... Η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ δεν λειτούργησε όσο επεδίωξαν. Εύχομαι να διαψευστώ και να είναι ακόμη καλύτερη η συμπεριφορά του κόσμου απέναντι σε ένα κόμμα που δεν τον πούλησε ποτέ. Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει βέβαια να μειώσει τον πήχη του, τότε εντάξει...»

Η βουλευτής του ΚΚΕ εκτιμά ότι χρηματιστήριο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Γι' αυτό, το χρηματιστήριο πανηγυρίζει σήμερα το πρωί, ενώ την ίδια ώρα ο άνεργος, ο δυστυχισμένος, ο καταληστευμένος δεν μπορεί φυσικά να πανηγυρίζει μαζί με το χρηματιστήριο» προσθέτει.

Η κ. Κανέλλη επαναλαμβάνει ότι μετεκλογικά, το ΚΚΕ θα ψηφίσει όσα νομοσχέδια είναι φιλολαϊκά. «Πέντε νομοσχέδια, που θα μοιάζουν φιλολαϊκά θα υπάρξουν...»

Ερ. Θα τα ψηφίσετε αυτά;

Απ. Βεβαιότατα. Αυτό το έχουμε δηλώσει. Ένα κόμμα που είναι υπέρ της ανακούφισης του λαού και διεκδικεί σημαντικά πράγματα, φαντάζεστε ότι θα φέρει αντίρρηση, σε στυλ ότι «το γινάτι βγάζει μάτι»;

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software