Άστατο καιρό με βροχές προβλέπει η ΕΜΥ

Άστατο καιρό με βροχές προβλέπει η ΕΜΥ
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, που προβλέπει ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο. Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και αύριο.

Σε Μακεδονία και Θράκη
θα έχουμε νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο καθώς και στα υπόλοιπα κυρίως τα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software