Ήσυχος: Εργαλείο διαστρέβλωσης οι δημοσκοπήσεις

Ήσυχος: Εργαλείο διαστρέβλωσης οι δημοσκοπήσεις
Στην αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των πρώτων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύτηκαν, προχώρησε την Παρασκευή με δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της «Λαϊκής Ενότητας», Κώστας Ήσυχος.
.
«Σε μία εκλογική διαδικασία «fast-track» οι δημοσκοπήσεις, ορισμένες από αυτές απολύτως αναξιόπιστες, χρησιμοποιούνται από την εκάστοτε εξουσία και την διαπλοκή στη χώρα ως ένα εργαλείο παρέμβασης και διαστρέβλωσης στη συνείδηση των πολιτών» αναφέρει ο εκπρόσωπος του κόμματος και προσθέτει:

«Όπως περίτρανα έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη , με το "όχι", οι εταιρείες δημοσκοπήσεων με ελάχιστες εξαιρέσεις αποδείχθηκαν αναξιόπιστες. Ουσιαστικά γελοιοποιήθηκαν.

Ο ελληνικός λαός όχι μόνο θα διαψεύσει τις στημένες Κασσάνδρες που στοχοποιούν τη γνήσια αντιμνημονιακή κοινωνική, δημοκρατική και πατριωτική έκφραση της "Λαϊκής Ενότητας" στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και τα εκλογικά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν έναν πολιτικό σεισμό στη χώρα που θα ανοίξει τον δρόμο για την πραγματική κατάργηση των μνημονίων και θα οδηγήσει τη χώρα σε νέους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ορίζοντες» καταλήγει ο κ. Ήσυχος.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software