ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα αργά τη νύχτα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία στα νότια θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά και από αργά τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και πιθανόν στη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα από αργά τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο
θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία στη Θεσσαλία και πιθανόν την κεντρική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά από αργά τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη
θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών η καταιγίδων κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Η θερμοκρασία από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στα νησιά του βορείου Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες.

Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software