Κατηγορώ ΛΑΕ για τις δημοσκοπήσεις

Κατηγορώ ΛΑΕ για τις δημοσκοπήσεις

Σε ευθεία αμφισβήτηση της εγκυρότητας των δημοσκοπήσεων, προέβη με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος η Λαϊκή Ενότητα.

Η Λαϊκή Ενότητα κατηγορεί τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ότι εξυπηρετούν το σχέδιο της περιθωριοποίησης των δυνάμεων που αντιστέκονται στο μνημόνιο, υπενθυμίζει τις προβλέψεις των εταιριών στο δημοψήφισμα και ζητά από τους πολίτες να τις αγνοήσουν και τώρα.

Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής:

«Για άλλη μια φορά οι δημοσκοπήσεις γίνονται τμήμα της μνημονιακής και αντιδημοκρατικής εκτροπής. Οι ίδιες εταιρείες με τις ίδιες υποτιθέμενα αντικειμενικές μεθόδους που πρόβλεπαν οριακή διαφορά ή επικράτηση του “ναι” στο δημοψήφισμα, έρχονται τώρα να εξυπηρετήσουν το σχέδιο πολιτικής περιθωριοποίησης των δυνάμεων που αντιστέκονται στο μνημονιακό εξευτελισμό και κυρίως τη Λαϊκή Ενότητα, προσφέροντας συνειδητά και εξόφθαλμα παραποιημένη εικόνα της δυναμικής τους.

Καλούμε τους πολίτες να τους αγνοήσουν, να γυρίσουν την πλάτη στο στημένο “ντέρμπι” για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη μνημονιακή συγκυβέρνηση, να ψηφίσουν όπως αγωνίστηκαν, λέγοντας “όχι” στην παράταση της καταστροφής και στηρίζοντας την ελπίδα και τη Λαϊκή Ενότητα».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software