Γιάφκα με εκατοντάδες όπλα, εκρηκτικά στο Ηράκλειο

Γιάφκα με εκατοντάδες όπλα, εκρηκτικά στο Ηράκλειο
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για υπόθεση όπλων σε εξέλιξη στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη γνωστού εμπόρου της πόλης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κλειδί γκαρσονιέρας, η οποία φέρεται να ανήκει σε άλλο άτομο, το οποίο είναι προφυλακισμένο για σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές για μεγάλη υπόθεση με όπλα.

Στην γκαρσονιέρα - η οποία βρίσκεται στην "καρδιά" της πόλης - σύμφωνα με αστυνομικές πήγες έχουν εντοπιστεί ως αυτή την ώρα μεγάλος αριθμός βαρύ οπλισμού, εκρηκτικών υλών και πυρομαχικών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Cretalive για την ώρα έχουν εντοπιστεί περίπου 150 πολεμικά όπλα και περίστροφα, αμέτρητες σφαίρες, χειροβομβίδες και άλλα εκρηκτικά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία άτομα για την υπόθεση σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ διερευνάται η ... διαδρομή όπλων αλλά και η εμπλοκή του γνωστού εμπόρου στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει το Flashnews.gr, όσον αφορά τους συλληφθέντες, πρόκειται για ένα 40χρονο Ηρακλειώτη, επιχειρηματία, έναν 44χρονο Ρεθυμνιώτη κρατούμενο των φυλακών Αλικαρνασσού για υπόθεση 6 κιλών χασίς καθώς και υποθέσεις όπλων και έναν 25χρονο Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία.
 
Η επιχείρηση στήθηκε από την Ομάδα Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες και τμήματα.

Πηγή: Cretalive, Flashnews

Powered by TUODY Software