Μύδροι Λοβέρδου - Θεοχάρη για την "Αυγή"

Μύδροι Λοβέρδου - Θεοχάρη για την "Αυγή"
Την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ/Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδ. Λοβέρδου και του Ποταμιού, Χ. Θεοχάρη, προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της "Αυγής", που τους εμφάνιζε ως "συνηγόρους της διαπλοκής".

Ο κ. Λοβέδρος, μίλησε για "στοχοποίηση"  και "αλητεία". Απευθυνόμενος, μάλιστα, σε όλους τους βουλευτές είπε πως "ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, τα ζητήματα της ηθικής και της εντιμότητας προηγούνται".

Και πρόσθεσε: "Εχθές, λοιπόν, εδώ αναπτύξαμε τα επιχειρήματα μας τις τηλεοπτικές άδειες. Σήμερα το πρωί μία εφημερίδα, η εφημερίδα "Αυγή", έχει αυτόν τον τίτλο: "Συνήγοροι της διαπλοκής" και τέσσερις φωτογραφίες, μία εκ των οποίων είναι δική μου.

Πρόκειται περί δημοσιογραφικής αλητείας. Κατά δεύτερο λόγο – περισσότερο πολιτικός λόγος αυτός - πρόκειται για μια μέθοδο γνωστή από την Ασφάλεια, στα χρόνια της Χούντας, της μετεμφυλιακής περιόδου και κατά τη διάρκεια του εμφυλίου που η Ασφάλεια μας κυνηγούσε.

Τότε που η άποψη δεν αντιμετωπιζόταν ως άποψη, αλλά εξεταζόταν το κίνητρο, ποιος είναι από πίσω. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ασφαλίτες είναι παρελθόν... Διότι αυτά, τα οποία γράφουν εδώ είναι η απόπειρα στοχοποίησης ανθρώπων. Και είναι υπεύθυνοι για αυτή. Η αλητεία αυτή και η ασφαλίτικη αυτή μέθοδος πρέπει να αποτελέσει παρελθόν για όλους μας…".Με πιο επικριτικούς τόνους και ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε στην "φωτογράφηση»"του από την εφημερίδα, λέγοντας ότι "η ΑΥΓΗ "από μια εφημερίδα κάποτε της Ανανεωτικής Αριστεράς που είχε τον σεβασμό όλων κατάντησε να είναι τώρα μια σταλινική "ΠΡΑΒΔΑ" του Κόμματος που μας κυβερνά …".

Χαρακτήρισε, δε, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα "Σοτσλόφ" ο οποίος δέχεται τους Καναλάρχες από την πίσω πόρτα του Μαξίμου.
Και πρόσθεσε: "είναι μόνο τίτλος τιμής για μέναν να βλέπω το πρόσωπό μου με αυτά τα χυδαία ψεύδη στο πρωτοσέλιδο της "ΠΡΑΒΔΑ "… ελπίζω ότι ο κατήφορος και του κυβερνώντος κόμματος και του οργάνου του να σταματήσει…".
Powered by TUODY Software