Έκρυβε το όπλο του στον... κινητήρα του ΙΧ

Έκρυβε το όπλο του στον... κινητήρα του ΙΧ
Λαβράκι έβγαλε ο τυπικός έλεγχος που έκαναν αστυνομικοί σε ένα αυτοκίνητο στην εθνική Άρτας- Αγρινίου. Μάλιστα, το όπλο είχε κλαπεί πριν από επτά ολόκληρα χρόνια και ήταν επιμελώς κρυμμένο στη μηχανή του ΙΧ.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος Έλληνας ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας για έλεγχο από άνδρες της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Άρτας.

Συγκεκριμένα, όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το καπό, ανακάλυψαν έκπληκτοι μια κρύπτη στο χώρο του κινητήρα, στην οποία βρίσκονταν ένα πιστόλι μάρκας Walther διαμετρήματος 9 mm με άδειο γεμιστήρα μέσα σε θήκη, άλλοι δύο γεμιστήρες με 20 φυσίγγια των 9 mm και επιπλέον δέκα φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος!

Ο 34χρονος συνελήφθη κατ' αρχήν για παράνομη οπλοκατοχή, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι το πιστόλι είχε κλαπεί από το χώρο εργασίας του 64χρονου νόμιμου ιδιοκτήτη του στην πόλη των Ιωαννίνων, στις 4 Απριλίου του 2009!

Έτσι, του προστέθηκε  η κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, ενώ το επίμαχο όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν και πού είχε χρησιμοποιηθεί.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software