Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη - Αγνοείται γυναίκα

Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη - Αγνοείται γυναίκα
Μια γυναίκα οδηγός αγνοείται από αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες επισημαίνουν ότι είχε εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό της στις λάσπες με την ίδια να επιχειρεί να βγει από αυτό.

Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγός της ενημέρωσε τηλεφωνικά το πρωί το ΑΤ Μηχανιώνα, ότι αγνοείται η τύχη της γυναίκας. Κατά τον ίδιο, τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν χθες το βράδυ, όταν η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της.

Ο ίδιος φαίνεται να τη συμβούλευσε να σταθμεύσει το όχημα και να το εγκαταλείψει. Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της. Στο μεταξύ, γύρω στις 5 τα ξημερώματα βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλά η γυναίκα δεν βρισκόταν στο εσωτερικό.
 
Διαβάστε: Το κύμα κακοκαιρίας αφήνει πίσω του τέσσερις νεκρούς.

Πάνω από 500 οι κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική υπηρεσία για άντληση υδάτων. Από χθες το βράδυ απεγκλωβίστηκαν 24 άτομα από σπίτια και αυτοκίνητα. Τα 20 περιστατικά ήταν εγκλωβισμοί ανθρώπων από αυτοκίνητα, που παγιδεύτηκαν από τον όγκο του νερού. Οι απεγκλωβισμοί έγιναν στις περιοχές της Επανομής, της Μηχανιώνας και του Αγγελοχωρίου του δήμου Θερμαϊκού.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 100 αντλήσεις υδάτων και είναι σε αναμονή ακόμα 150 περιπτώσεις, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να κάνουν ο,τι μπορούν. 

Παραμένει κλειστή   η επαρχιακή οδός Επανομής - Μηχανιώνας -Αγίας Τριάδας, αλλά και η συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Βάρναλη λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Πηγή: Thestival.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software