Έκτακτο δελτίο: Νέο κύμα με νεροποντές και χιόνια

Έκτακτο δελτίο: Νέο κύμα με νεροποντές και χιόνια
Νέα επιδείνωση του καιρού από απόψε το βράδυ προβλέπει η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα θα πλήξουν σε πρώτη φάση τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και πιθανώς τοπικά από χαλαζοπτώσεις και κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από απόψε το βράδυ στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πιθανώς τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.
 
Αύριο Τρίτη, το κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τα νησιά του Ιονίου την Πελοπόννησο και πιθανώς την Αττική και την Κρήτη μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες και κατά τόπους όλη την ανατολική νησιωτική χώρα.

Την Τετάρτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα έχουμε στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν, απόψε το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. 

Αύριο Τρίτη, στις παραπάνω περιοχές θα σημειωθούν χιονοπτώσεις καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. 

Την Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά.  

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software