Ανώγεια: Αναζητείται ο δράστης - Παλιές οι διαφορές

Ανώγεια: Αναζητείται ο δράστης - Παλιές οι διαφορές
Ανάστατη είναι η κοινωνία στα Ανώγεια Μυλοποτάμου μετά τον θάνατο από πυροβολισμό του 23χρονου κτηνοτρόφου από συγγενή του για διαφορές που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν σχετικά με τα βοσκοτόπια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη. 

Από χθες και για όλη τη διάρκεια της νύχτας η ΕΛΑΣ είχε αποκλείσει το χώρο του εγκλήματος, ενώ σήμερα το πρωί έγινε αυτοψία και περισυλλογή στοιχείων από το σημείο που έπεσε νεκρός ο νεαρός κτηνοτρόφος.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μίας μακρόχρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαμάχης μεταξύ δύο οικογενειών με στενό βαθμό συγγένειας αλλά και με στενή γειτονία. Πριν από μερικά χρόνια είχε συμβεί και πάλι συμπλοκή των δύο οικογενειών με πυροβολισμούς, όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από έγκυρη πηγή.

Παρά τις πολύχρονες προσπάθειες φίλων και συγγενών να εξομαλυνθούν οι διαφορές μεταξύ των δύο οικογενειών, τα πράγματα χθες οξύνθηκαν σε συνάντηση που είχαν δράστης και θύμα με αποτέλεσμα να «μιλήσουν» τα όπλα και ο εγωισμός, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ γνώστης της υπόθεσης. 

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 23χρονου και στο χωριό επικρατεί σιωπή την οποία ο δήμαρχος της περιοχής περιγράφει χαρακτηριστικά ως «παγωμάρα που μας φέρνει στη μνήμη άλλες εποχές που θέλουμε ως κοινωνία να ξεπεράσουμε».

Όπως τονίστηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από κατοίκους της περιοχής θα πρέπει η αστυνομία να δει αν βρήκε κάλυκα από το όπλο του δράστη, ή περισσότερους κάλυκες οπότε και υπήρξε εμπλοκή και άλλων ατόμων. 
Powered by TUODY Software