Νεφώσεις και τοπικές βροχές προβλέπει η ΕΜΥ

Νεφώσεις και τοπικές βροχές προβλέπει η ΕΜΥ
Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ σε Δωδεκάνησα και πιθανόν στην Κρήτη, ενώ αναμένονται παροδικές βροχές από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια και ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού αύριο Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα, χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις που θα αυξηθούν το βράδυ και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 3 ως 17 βαθμούς και στη Δυτική Μακεδονία, από 3 ως 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν από το βράδυ και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 8 ως 18 βαθμού και στην Ήπειρο τοπικά από 0 ως 13 βαθμούς Κελσίου.
 
Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 22 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι τοπικά 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. 

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 21 βαθμούς και στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τη θερμοκρασία από 12 ως 22 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 3 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που από το βράδυ σταδιακά θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 17 βαθμούς Κελσίου.
  
Αύριο Δευτέρα, η πρόβλεψη της ΕΜΥ, αναφέρει ότι θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software