Βροχές, καταιγίδες και περιορισμένη ορατότητα

Βροχές, καταιγίδες και περιορισμένη ορατότητα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα βόρεια και βαθμιαία από τις απογευματινές ώρες σε όλη τη χώρα προβλέπει για αύριο Κυριακή η ΕΜΥ. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και τα νότια, ενώ κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα και ευνοείται η μεταφορά σκόνης. 
 
Σε Μακεδονία και Θράκη, θα έχουμε νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Το πρωί θα έχουμε πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 8 ως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και το πρωί στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. 

Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ωστόσο από τις βραδινές ώρες σταδιακά θα ενταθούν.
 
Η θερμοκρασία από 13 ως 22 βαθμούς, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, θα έχουμε αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από τη νύχτα στα νότια τα φαινόμενα θα ενταθούν και η ορατότητα θα είναι το πρωί περιορισμένη. 

Η θερμοκρασία από 12 ως 22 και τοπικά 23 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια προβλέπεται 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
   
Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 22 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά 23 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια, με τοπικές βροχές στα νησιά του βορείου Αιγαίου τις πρωινές ώρες. Σταδιακά από το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 22 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στην Αττική θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και σταδιακά από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ τις πρωινές ώρες θα έχουμε περιορισμένη ορατότητα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 22 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 17 βαθμούς Κελσίου.
  

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software