Κρύο, βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις προβλέπει η ΕΜΥ

Κρύο, βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις προβλέπει η ΕΜΥ

Κρύο, τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ, ενώ εφιστά την προσοχή στους οδηγούς γιατί αναμένεται να σχηματιστεί παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα έχουμε στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 14 βαθμούς ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 16 βαθμούς και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη, θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν και τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 16 βαθμούς Κελσίου.  

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές με τη θερμοκρασία από 13 ως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 15 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές μέχρι το μεσημέρι και τη θερμοκρασία από 4 ως 11 βαθμούς Κελσίου. 

 

Powered by TUODY Software