Κόντρα Μαξίμου- ΝΔ για το ποιος υπέστη... Βατερλώ

Κόντρα Μαξίμου- ΝΔ για το ποιος υπέστη... Βατερλώ

«Το μόνο Βατερλώ χθες ήταν η στάση της ΝΔ, που ενώ έλεγε "όλα στο φως" για το σκάνδαλο Novartis, τελικά δεν τόλμησε να ψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, επιβεβαιώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του», σημειώνουν πηγές της κυβέρνησης.

Όπως σχολιάζουν, «η αγωνία της κυρίας Σπυράκη να κάνει ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής, αποδεικνύει ποιος είναι ο πραγματικά χαμένος».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως «πλέον, το μόνο που μένει να διευκρινιστεί μετά το Βατερλώ της ΝΔ, είναι αν στον ρόλο του Ναπολέοντα παραμένει ο κ. Μητσοτάκης ή είναι απλά ο κομπάρσος του κ. Σαμαρά».

Είχε προηγηθεί η δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη η οποία μίλησε για Βατερλώ της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Τόνισε ότι «οι κατήγοροι έγιναν κατηγορούμενοι» και υποστήριξε ότι πρόκειται για «πολιτική δίωξη» σε βάρος των αντιπάλων της κυβέρνησης.

«Η απόφαση του Κοινοβουλίου για συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης εκπληρώνει την απαίτηση του ελληνικού λαού για δικαιοσύνη, διαφάνεια και πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου Novartis», σημειώνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε: Υπόθεση Novartis: Την παραπομπή και των δέκα σε Προανακριτική αποφάσισε η Βουλή

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software