Βροχές και καταιγίδες αύριο σε όλη τη χώρα

Βροχές και καταιγίδες αύριο σε όλη τη χώρα

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπει για αύριο Δευτέρα η ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη, θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και σταδιακά και στα υπόλοιπα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 5 ως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βόρεια και σταδιακά και στα υπόλοιπα μέρη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα δυτικά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 11 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει ως 22 βαθμούς στη βόρεια Κρήτη και τοπικά ως και 24 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα μέρη. Τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 11 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 20 βαθμούς Κελσίου και στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 9 ως 13 βαθμούς Κελσίου.

Powered by TUODY Software