Βροχές, καταιγίδες, ομίχλη και ζέστη προβλέπει η ΕΜΥ

Βροχές, καταιγίδες, ομίχλη και ζέστη προβλέπει η ΕΜΥ

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια, κυρίως από το απόγευμα και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για αύριο Δευτέρα η ΕΜΥ.

Η Υπηρεσία προειδοποιεί για τοπικά περιορισμένη ορατότητα και κατά τόπους ομίχλες, τις πρωινές ώρες.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις κατά τόπους, οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλώθουν το βράδυ στη Μακεδονία και τη νύχα στη Θράκη. Βελτίωση θα υπάρξει από τη νύχτα στα δυτικά.

Προβλέπεται επίσης τοπικά περιορισμένη ορατότητα και κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες.
 
Η θερμοκρασία από 5 ως 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες νεφώσεις, που αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ από αργά το απογευμα θα έχουμε σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Επίσης, θα έχουμε τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
 
Η θερμοκρασία από 8 ως 23 βαθμούς και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους, οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως το βράδυ στα δυτικά και βόρεια.Θα υπάρχει επίσης, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
 
Η θερμοκρασία από 6 ως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Σε Κυκλάδες και Κρήτη
, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές τη νύχτα στις Κυκλάδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και κατά τόπους ομίχλες, προβλέπονται τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 ως 20 και στη βόρεια Κρήτη ως 22 βαθμούς.
 
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές και από το βράδυ στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν.

Προβλέπεται επίσης τοπικά περιορισμένη ορατότητα και κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία από 12 ως 20 βαθμούς και στα βόρεια, η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στην Αττική, ο καιρός θα ειναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις, οι οποίες από αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν.

Η θερμοκρασία από 7 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμίαια θα πυκνώσουν, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και το βράδυ πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Powered by TUODY Software