Καλοκαιρία τη Μεγάλη Δευτέρα - Τοπικές βροχές στα ΒΑ

Καλοκαιρία τη Μεγάλη Δευτέρα - Τοπικές βροχές στα ΒΑ

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για αύριο Μεγάλη Δευτέρα, ωστόσο από το μεσημέρι θα έχουμε νεφώσεις στα νότια και στα βόρεια και βορειοανατολικά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τοπικές βροχές. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. 

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη, θα έχουμε λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία από 4 ως 18 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία από 10 ως 19 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία από 7 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία στην Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 20 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία από 11 ως 20 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα βροχών στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 10 ως 18 βαθμούς. 

Powered by TUODY Software