Καλοκαιρία και βοριαδάκι προβλέπει την Κυριακή η ΕΜΥ

Καλοκαιρία και βοριαδάκι προβλέπει την Κυριακή η ΕΜΥ

Γενικά αίθριος προβλέπεται αύριο Κυριακή ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία από 9 ως 26 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 ως 26 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία από 9 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Η θερμοκρασία από 14 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία από 16 ως 25 βαθμούς και στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία από 13 ως 25 βαθμούς και στα βόρεια και τα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία από 10 ως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Powered by TUODY Software