Αθανασίου: Καταστροφική η κυβερνητική πολιτική στη Λέσβο

 Αθανασίου: Καταστροφική η κυβερνητική πολιτική στη Λέσβο

«Η συνεχιζόμενη απραξία όχι μόνο γεννά στους πολίτες την ανάγκη να "πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους", αλλά δημιουργεί πρόσφορο έδαφος, ώστε να ακούγονται και ακραίες φωνές» αναφέρει με δήλωσή του ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, με αφορμή τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου «τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι της Μυτιλήνης έζησαν πρωτόγνωρες καταστάσεις που δεν αρμόζουν σε μια σύγχρονη και οργανωμένη κοινωνία. Βιώνουν τη διαχρονική αδιαφορία της κυβέρνησης και την αδυναμία της αυτοδιοίκησης να αποκαταστήσουν την τάξη και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Από το 2015 ως σήμερα δεν υπήρξε ένα συγκροτημένο σχέδιο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού ζητήματος παρά μόνο πολιτικές που άφησαν τη χώρα ανοχύρωτη και τους πολίτες απροστάτευτους».

Ο κ. Αθανασίου καταλήγει: «Η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποδείχθηκε καταστροφική τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για τους εγκλωβισμένους μετανάστες στο νησί μας. Μόνη λύση πλέον είναι η άμεση αποσυμφόρηση».

Powered by TUODY Software