Μύκονος: Το μαγαζί με τα "χρυσά αυγά" απαντά σε καταγγελία

Μύκονος: Το μαγαζί με τα "χρυσά αυγά" απαντά σε καταγγελία

Απάντηση σε καταγγελία τουριστών, που έγινε προσφάτως σε social media, για γνωστό κατάστημα της Μυκόνου, που φέρεται να χρέωσε 4 τηγανιτά αυγά προς 20 ευρώ, δίνουν οι ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο εστιατόριο Φάμπρικα μια παρέα τουριστών αναγκάστηκε να πληρώσει 9,90 ευρώ τη μερίδα τηγανητά αυγά, δηλαδή 19,80 ευρώ για τέσσερα τηγανητά αυγά, τα οποία συνοδεύονταν από δυο φέτες ψωμί του τοστ. 

Με πρόχειρους υπολογισμούς δηλαδή ο συνολικός λογαριασμός για τέσσερα τηγανητά αυγά, μια μερίδα πατάτες με φέτα, μια πίτα γύρο κοτόπουλο και δυο αναψυκτικά ανήλθε στα 40,80 ευρώ!

Το κατάστημα στη σελίδα του στο Facebook, απαντά:

"Δεν θα πρέπει να λησμονείται, πως οι τιμές των προϊόντων διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριλαμβάνουν τόσο το υψηλό λειτουργικό κόστος της Μυκόνου ταυτόχρονα με το φορολογικό». 

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων με αφορμή το κόστος προϊόντος πρωινού, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη τιμή αφορά δύο πλήρεις μερίδες με τα συνοδευτικά τους και όχι μια, όπως εσφαλμένα παρουσιάστηκε από τμήμα του τύπου.

Όλες οι τιμές αναγράφονται στον κατάλογο προϊόντων καθώς και εντός των καταστημάτων.

Θεωρούμε πως η παρερμηνεία δεν έχει κακόβουλο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά κάθε παρατήρηση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη με γνώμονα την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη γαστρονομικά".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software